Echt onbeperkt internet zonder daglimiet via 4G of 5G | Op werkdagen vóór 18:00 uur besteld, de volgende dag in huis

Tijdelijk internet2024-06-25T01:51:19+02:00

Tijdelijk onbeperkt internet

Huur een 4G router met onbeperkt internet zolang jij het nodig hebt. Altijd en overal verbonden. Voor als je onderweg bent of wacht op je vaste aansluiting.

Wel tijdelijk internet, geen contract

Is er nog geen glasvezel beschikbaar in je (nieuwe) bedrijfspand maar wil je wel meteen aan de slag? Zit je midden in een verbouwing of wil je locatie-onafhankelijk werken?

Wat de reden ook is, evenwifi.nl heeft altijd een maatwerk oplossing als het gaat om tijdelijk internet voor bedrijven.

Met onze vooraf geconfigureerde routers was installeren nog nooit zo gemakkelijk. De router hoeft alleen voorzien te worden van stroom, en hij maakt verbinding met 4G of 5G (optioneel) zodat je zonder kabels online kunt.

Flexibel internet

Bij ons is flexibel écht flexibel. Geen gedoe, gewoon maandelijks opzegbaar en super snel online.

Onze routers hebben altijd WiFi en hebben vaak ook ten minste 1 LAN aansluiting. Je kunt deze met PostNL laten bezorgen of dezelfde dag nog bij ons op kantoor ophalen. Steek de stekker in het stopcontact, verbind met de WiFi en je bent online!

Onze voordelen

  • Plug en play; geen installatie nodig
  • Binnen 24 uur online
  • Locatie onafhankelijk
  • 3 netwerken beschikbaar
  • Voorloper op vaste verbinding of als permanente verbinding inzetbaar

Wat klanten over ons zeggen

Buitengewoon sterk ontvangst en bedrijf

Ik woon op een chaletpark zonder kabel of glasvezel. Evenwifi heeft voor ons de perfecte oplossing voor internet. Supersnel en kinderspel om het aan te sluiten. Ik raad het iedereen aan die geen kabel of glasvezel heeft.

Antoine Schouten, Oosterhout

Prima signaalsterkte

Als tijdelijke oplossing voor als er nóg geen glasvezel voorhanden is. Ben zelfs aan het overwegen om helemaal geen glasvezel te nemen omdat Evenwifi eigenlijk al voldoende is.

Arjan Bijsterbosch, Elburg

Makkelijke installatie en supersnel binnen!

Werkte perfect! Dit heeft ons echt gered met thuiswerken tijdens het overstappen van internetprovider.

Roos, Amersfoort

Perfect

Kreeg vooraf een goed advies en hebben daardoor het juiste product afgenomen.

Eric Rijgersberg, Spijkenisse

Top

Simpel af te sluiten, goed geholpen ivm matige dekking in gebied toch met hulp van medewerker een goede provider gevonden. Vaklui!

Lex Veeger, Meppen

Partners waar we trots op zijn

FAQ

Is onbeperkt écht onbeperkt?2024-06-18T11:52:53+02:00

We hanteren voor dit product geen dag- of maandlimiet en we zullen jouw snelheid niet verlagen als je veel gebruikt. Wél willen we voorkomen dat je het mobiele netwerk van onze operator onnodig overbelast. Daarom vragen we je om in redelijkheid gebruik te maken van dit product. Een dergelijke fair use policy voorkomt dat het netwerk door overbelasting onbruikbaar wordt voor mensen bij jou in de buurt. Bij herhaaldelijke of extreme overtredingen van de fair use policy behouden we ons het recht voor je tijdelijke internet of abonnement tijdelijk of permanent stop te zetten. Je krijgt wel altijd eerst een waarschuwing van ons.

Als vuistregel kun je aanhouden dat je bij minder dan 500GB per maand geen problemen veroorzaakt (uitzonderingen daargelaten). Tussen de 500GB en de 750GB is het afhankelijk van je verbruikspatroon en capaciteit op het netwerk. Boven de 750GB is er een zeer grote kans dat je het netwerk overbelast. Een gemiddeld gezin verbruikt normaal gesproken niet meer dan 250GB. Je kunt ervan uitgaan dat je bij normaal gebruik geen problemen veroorzaakt.

Zolang je gemiddeld gezien niet meer dan 25GB per dag gebruikt en geen extreme uitschieters hebt (bijvoorbeeld 100GB op één dag), dan blijf je binnen de grenzen van fair use.

Moet ik een borg betalen?2024-06-18T12:29:43+02:00

Dit hangt af van de situatie, bij een abonnement betaal je geen borg. Je huurt of koopt de hardware. Als de hardware word gehuurd, betaal je hier een bedrag per maand voor.

Voor tijdelijke WiFi betaal je een borg wanneer het totale bedrag minder dan €150 bedraagt.

Werkt dit ook in het buitenland?2024-06-18T12:00:16+02:00

Op dit moment bieden wij geen simkaarten met een dekking buiten Nederland. Mocht dit weer beschikbaar komen dan zullen wij dit direct vermelden op de website.

Hoe snel ben ik aangesloten?2024-06-18T12:00:52+02:00

Onze internetpakketten zijn gemakkelijk zelf te installeren. Aansluiten op het stroomnetwerk en je kunt direct aan de slag.

Kan ik ook tijdelijk een abonnement nemen?2024-06-18T12:02:48+02:00

Ja, dat kan. Via “tijdelijk internet” op onze website kun je alle aanvragen voor je tijdelijk internet doorgeven.

Krijg ik mijn geld terug als het toch niet goed werkt?2022-01-20T12:57:17+01:00

Niet goed geld terug garantie is van toepassing.

Hoe test/ weet ik of er voldoende dekking is op mijn locatie?2024-06-18T12:37:49+02:00

Wij maken gebruik van het netwerk van Odido (dekkingskaart), Vodafone (dekkingskaart) en KPN (dekkingskaart). Klik op één van de dekkingskaarten en voer jouw postcode in.

Hoe installeer ik mijn router?2024-06-18T12:45:01+02:00

Een router ontvangt een 4G/5G verbinding door middel van een simkaart. Hier kunnen 32/64 gebruikers tegelijkertijd verbinding mee maken, zowel via WiFi als ethernetaansluiting. Het is heel eenvoudig om de LTE modem aan te sluiten. Het enige dat je hoeft te doen is het apparaat verbinden met het netstroom. De LTE modem hebben wij al voor je ingesteld. Het is een kwestie van plug & play!

Welke provider heb ik nodig?2024-06-18T12:54:11+02:00

Dat is afhankelijk van je locatie in het buitengebied. Gebruik de dekkingskaart van één van onze providers hieronder om te kunnen zien met welke dichtstbijzijnde zendmast je jouw 4G/5G oplossing kunt verbinden. Bepaal aan de hand daarvan welke provider het meest geschikt is voor jouw situatie. Ga ook na welke provider je voor je mobiel hebt; hoe is die verbinding? De kans is groot dat je dan met een internet oplossing van 4gbuitengebied net zo snel, al dan niet sneller, internet verbinding zult hebben.

Dekkingskaart Odido     Dekkingskaart Vodafone     Dekkingskaart KPN

Сontact met een medewerker