T-Mobile unlimited internet

Onbeperkt 4G of 5G is dé oplossing voor locaties waar de vaste internetverbinding niet aanwezig is of niet snel genoeg is. Met Onbeperkt 4G/5G ben je altijd verzekerd van een snelle internetverbinding via je eigen router, waar je ook woont of werkt. Erger jij je aan de trage Wifi verbinding op de camping, thuis of kantoor? En mag het internet op jouw locatie wel wat sneller?*

Met Onbeperkt 4G/5G ben je meteen online en geniet je van het snelste mobiele netwerk van Nederland. Stekker erin en gaan.

Voor Onbeperkt 4G of 5G is het noodzakelijk dat je een goede dekking hebt op het mobiele netwerk. Vul de postcode van de plaats in waar je het wil gebruiken. Je ziet meteen of jouw locatie geschikt is.

 

* Snelheid: Getoonde snelheden zijn indicatief, deze zijn gebaseerd op de meest optimale omstandigheid.

** FUP we hanteren voor dit product geen daglimiet of maandlimiet, en we zullen ook niet je snelheid verlagen als je veel gebruikt. Wel willen we voorkomen dat je het mobiele netwerk van onze operator overbelast, dus vragen we je vragen om in redelijkheid gebruik te maken van dit product.

Check hier T-Mobile dekkingskaart

Tijdelijk internet voor projecten en evenementen

» Maatwerkofferte binnen 30 minuten na aanvraag
» Netwerkmogelijkheden van de 3 grootste providers in Nederland
» Binnen 48 uur een volledig geïnstalleerd netwerk
» Technische support ook buiten kantooruren
» Onbeperkt dataverbruik inbegrepen

Neem contact op

Een tijdelijk WiFi-netwerk voor je evenement? Met de tijdelijk WiFi van Evenwifi is iedereen op je evenement verzekerd van een stabiele verbinding en continu bereikbaar. Voor één dag, een weekend of een landurig evenement, wij zorgen dat iedereen connected blijft.

WiFi voor ieder event

Waarom Evenwifi?