» Vanwege het grote aantal tijdelijk internet aanvragen voor vluchtelingen/arbeidsmigranten hebben we hiervoor een speciaal telefoonnummer opengesteld. Bel ons op 085-0645685

Vraag offerte aan

Evenementen

  • Een grote Nederlandse corporate had met spoed op 100 locaties unlimited data nodig voor een online evenement. Hiervoor hebben we 100 mifi’s ingezet met onbeperkt data tegoed.

Jachthavens

  • Een grote jachthaven had internet nodig voor 400 ligplaatsen. Op- en afschalen van internet was erg belangrijk vanwege de seizoengebondenheid waar ze mee te maken hebben.

Noodpakket

  • Voor meerdere grote ISP’s leveren wij het noodpakket voor de mensen die wachten op hun internetaansluiting. Maandelijks voorzien wij meer dan 1000 huishoudens van tijdelijk internet.

Project Huisvesting 

Voor onbeperkt wifi/internet op elk gewenste locatie kunt u vertrouwen op de internetservices van Evenwifi. Wij bieden professioneel advies op maat waardoor je sterk en snel internet hebt voor je locatie zonder te veel te betalen. Wij bieden internetverbindingen voor ruim 2000 gebruikers of op 250 verschillende locaties. De routers kunnen door ons op locatie worden geïnstalleerd indien gewenst.

Neem contact met ons op en ontvang een offerte binnen 30 minuten

Samenwerkingen