Over onze projecten. 

Vakantieparken
Tijdelijk huisvesting
Noodpakketen

 

NOODPAKKETTEN

Als mensen verhuizen kan het 2 tot 4 weken duren voordat internet is aangesloten in de nieuwe woning.

Sinds 2016 voorzien we klanten van de grootste providers met een draagbare WiFi hotspot met onbeperkt data totdat het internet is aangesloten. Deze hotspots worden binnen de Benelux binnen 24 uur geleverd zodat mensen snel verder kunnen.

INTERNATIONAAL INTERNET

Sinds 2013 voorzien we de Oranje heren en dames voetballers met mobiele hotspots voor spelers en personeel tijdens toernooien en trainingskampen over de hele wereld.

Zij hebben een stabiele en betrouwbare verbinding in meer dan 30 landen gehad, waaronder Brazilië, Azerbeidzjan, Japan, Oekraïne, Servië, IJsland en nog meer landen in de EU en daarbuiten. Wij zijn heel trots om een klein deel uit te mogen maken van het succes van onze Oranje Leeuwen en Leeuwinnen.

BEHEERDE NETWERKEN

Elke zomer zijn er vele seizoenarbeiders die voornamelijk vanuit Polen, Roemenië en Spanje naar West-Europa komen om te komen werken bij onder andere boeren en uitzendbureaus, deze hebben allemaal huisvesting nodig.

Een bedrijf dat deze huisvesting verzorgt gebruikt ons, en onze apparatuur, om deze mensen elk jaar te voorzien van internet op de bungalowparken die ze voor hen huren. Elk jaar bouwen wij dit voor ze op, en nemen het ook weer mee aan het einde van het seizoen.

ONBEPERKT INTERNET ON DEMAND

Een van de grootste supermarktketens in Nederland heeft ons benaderd voor hulp met communicatie tussen de winkels maar ook grote online meetings te organiseren voor hun 200+ winkel managers.

Zij hebben allemaal mobiele hotspots gekregen met onbeperkt data die vooraf geconfigureerd waren om automatisch te verbinden met internet.

Op grote schaal Wi-Fi verhuur

Een toonaangevend hardwareverhuurbedrijf heeft contact met ons opgenomen om hen te helpen met een overheidsproject met verkiezingen in Nederland. Het project bestond uit het interviewen van kiezers op de verkiezingssites. We hebben duizenden tablets voor het project uitgerust met simkaarten, zodat elke tablet was uitgerust met een snelle, betrouwbare en veilige internetverbinding.

Met deze grootschalige internetconnectiviteitsoplossing kon de overheid eenvoudig hun interviewvragen wijzigen en de gegevens in realtime verzamelen met veel demografische informatie. Zonder de internetverbinding zouden alle tablets moeten worden verzameld en de gegevens uit de vragenlijsten één voor één moeten worden geëxtraheerd.

 

Onze partners

Сontact met een medewerker