Tijdelijke huisvesting of een evenement?

We maken wat jij nodig hebt! Elke organisatie is uniek. Wanneer een standaard abonnement niet voldoet aan jouw specifieke wensen, denken we graag met je mee. We kijken samen naar een maatwerk oplossing die perfect aansluit bij jouw behoeften, ongeacht in welke branche je werkzaam bent.

Voor elke branche een oplossing

Projecten waar we trots op zijn

INTERNATIONAAL INTERNET

Sinds 2013 voorzien we de Oranje heren én dames teams met mobiele hotspots voor spelers en personeel tijdens toernooien en trainingskampen over de hele wereld.

Zij hebben een stabiele en betrouwbare verbinding in meer dan 30 landen gehad in zowel de EU als daarbuiten (waaronder Brazilië, Azerbeidzjan, Japan, Oekraïne, Servië en IJsland).

We zijn heel trots om een klein deel uit te mogen maken van het succes van onze Oranje Leeuwen- en Leeuwinnen.

BEHEERDE NETWERKEN

Elke zomer zijn er vele seizoenarbeiders die voornamelijk vanuit Polen, Roemenië en Spanje naar West-Europa komen om te werken bij onder andere boeren en uitzendbureaus. Zij hebben allemaal huisvesting nodig.

Een bedrijf dat deze huisvesting verzorgt, gebruikt onze apparatuur en service om deze mensen elk jaar te voorzien van het beste internet op de bungalowparken die ze voor hen huren. We bouwen dit jaarlijks voor hen op en nemen het ook weer mee aan het einde van het seizoen.

ONBEPERKT INTERNET ON DEMAND

Een van de grootste supermarktketens in Nederland heeft ons benaderd om de communicatie tussen de winkels te verbeteren en om tevens grote online meetings te organiseren voor hun 200+ winkel managers.

Ze hebben allemaal mobiele hotspots gekregen met onbeperkte data die vooraf geconfigureerd waren om automatisch te verbinden met internet.

Partners waar we trots op zijn

Сontact met een medewerker