Wie zijn wij.

4Gbuitengebied is onderdeel van Droam BV. Droam BV ontwikkelt wereldwijde connectiviteitsoplossingen voor IoT (Internet of Things) en breedbandapparaten.

Ontwikkelaars van IoT-, M2M- en breedbandapplicaties kunnen de Droam BV-connectiviteits-API en beheerconsole gebruiken voor verschillende providers en verschillende connectiviteitstechnologieën, wat een supersnelle time-to-market mogelijk maakt.

Droam BV is een officiële partner van T-Mobile, KPN en Vodafone. Droam BV heeft honderdduizenden apparaten verbonden met 500 mobiele netwerken in meer dan 100 landen.

Onze missie

Iedereen met elkaar verbinden.

We delen onze kennis zowel binnen het bedrijf als met externe partners, we stellen elkaar in vraag en geven eerlijke feedback om zoveel mogelijk vooruitgang te boeken. Samen zijn we sterker!

We stellen motiverende, ambitieuze doelen en die bereiken we. We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor een project of taak van begin tot eind.

We staan niet stil. We staan open voor verandering en gaan vooruit, ondanks de complexe uitdagingen van het connectiviteitslandschap.

Vertrouwd door gerenomeerde partners:

Onze waarden.

We werken efficiënt en met oog voor kwaliteit. Zo kunnen we onze doelstellingen bereiken of zelfs overtreffen. We zijn resultaatsgericht en streven ernaar om projecten en diensten op tijd te leveren.

Klanten eerst

Onze klanten voorop

Passie

Met passie geboden oplossingen

Eerlijkheid

Eerlijke prijzen, hoge kwalieit

Excellence

Plug & Play, optijd geleverd 

Vacature

Opzoek naar een leuke job?

Solliciteer dan via onderstaan link

Vacatures

Prijzen

Bundels en tarieven

15GB

€50
  • + €1 huur per dag

50GB

€90
  • + €1 huur per dag

100GB

€140
  • + €1 huur per dag